Met klompen de lente in! Heeft u ook zo'n zin om weer lekker naar buiten te gaan? Om weer heerlijk ontspannen in de tuin te gaan werken? De meeste mensen hebben hiervoor werklaarzen in de schuur staan, u misschien ook. Heeft u er wel eens aan gedacht om houten klompen aan te schaffen?

Waarom nu houten klompen, vraagt u? Houten klompen hebben de oudere papieren dan de hedendaagse veiligheidsschoenen en dat is niet zomaar zo. Houten klompen hebben een sterke neus, zijn dus erg veilig! En dat niet alleen, het blijkt dat het dragen van klompen erg goed voor de voeten is. Klompen zijn ook erg comfortabel, vooral als u tripklompen draagt. Bij deze klompen met een leertje heeft u geen last meer van uw wreef. Vooral voor dames een heel uitkomst!

Voor hele bijzondere gelegenheden leveren wij ook exclusief Enterse klompen, ook wel puntneusklompen of snoetklompen genoemd. Dit zijn blanke klompen met een speciale punt op de neus. Speciaal voor strenge vaders.

Er zijn nog veel mensen die dagelijks houten klompen dragen, zoals stratenmakers of boeren. Over het algemeen gaan zij voor duurzame klompen, vaak wilgen klompen. Stratenmakers kiezen over het algemeen voor gele klompen van wilgenhout.